Recaro Stole

Recaro Autostole - Din forhandler,
Nr. Lyndelse, Odense, Fyn

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter, dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Komfort i verdensklasse

At man er godt kørende kræver at man er godt siddende! Siddestilling er alfa omega for køreglæden og ikke mindst for selve kørslen. Om man skal have skiftet sine autostole, eller ønsker at optimere sin bil, er Recaro autostole værd at overveje som en mulighed. Recaro autostole er nogle af de bedste på markedet. De har vundet adskillige tests og konkurrencer, og bilmarkedet er således stort set enige om at Recaros stole er noget af det bedste interiør til bilen. Nøgleordene er kvalitet, konfort og design. Stolene er designet, ikke kun så de er topkomfortable og sikkerdsvenlig, men også i et lækkert og moderne look. Stolene kan lynhurtigt monteres, så du kan komme ud og køre ordentligt.

AutoMester Bramstrup ApS. 
Nær Odense på Fyn finder du Automester Bramstrup. Vi forhandler Recaro autostole som en del af vores sortiment. Vi monterer også stolene. Er du interesseret i at få opgraderet din bil, kontakt os da.

I vores udstilling kan du afprøve de forskellige stole. Har du en dårlig ryg er det meget vigtigt at få den rigtige model, der passer netop til din ryg.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at arbejde med din bil.