Salg og montering af skolepedaler

Hos AutoMester Bramstrup har vi i over 30 år serviceret og monteret udstyr i køreskolevogne. Vores ekspertise omfatter al montering af skolevognsudstyr: Skolepedaler og ekstra spejle til din køreskole bil. Vi fører to 2 spejle med speedometer og horn: CT og Mechtronic.

Skolepedaler

Vi sælger Veigel og Braun skolepedaler, der er kendt for kvalitet og holdbarhed. Skolepedalerne er TÜV testet til alle bilmodeller. Er du i tvivl, så kontakt for os for yderlige information. Ønsker du en pris på montering af skolepedaler, så vil vi også bede dig kontakte os, da prisen varierer fra mærke til mærke. Du finder vores kontaktinformation på denne side.

 

Ekstra spejle til skolevogn

Din køreskole bil skal opfylde en række krav for at overholde den gældende lovgivning. Vi er altid opdateret med den seneste udvikling på området og kan rådgive dig bedst muligt, så din skolevogn bliver udstyret i henhold til gældende regler på området. Hvis du er interesseret, så kan du læse mere om, hvilke regler, der gælder for køreskolevogne.

 

Indvendigt kørelærerspejl

Du skal have flere spejle i din skolevogn. Udover de normale bak- og sidespejle skal der monteres følgende:

  1. Et indvendigt kørelærerspejl. Det er et ekstra bakspejl i passagersiden beregnet til kørelæreren. Det kan man få med og uden antiblænd. Vi anbefaler som udgangspunkt et ekstra kørerlærerspejl med anti-blænd.
  2. Kørelærerspejlet kan man også få med et indbygget speedometer – du kan få et CT bakspejl eller et Mechtronic bakspejl med hastighedsmåler.
  3. Der skal være spejl, så du kan se elevens ansigt. Det kaldes meget passende et spionspejl.
  4. På passagersiden skal der monteres et ekstra udvendigt spejl. Man kan få ekstra spejle i to størrelser: stor og standard. Vi anbefaler et ekstra sidespejl i begge sider af bilen.

Horntryk

I skolevognen skal der være en kontakt, der kan aktivere bilens horn udover det, der sidder i rattet. Det kaldes et horntryk og skal være tilgængeligt fra passagersiden.

CT eller Mechtronic bakspejl

Som du læste lidt længere oppe skal der være et ekstra bakspejl eller et indvendigt kørelærerspejl, som det kaldes. Loven foreskriver ligeledes, at der skal være kontrollamper til blinklys – man skal med andre ord kunne se, om de er aktiveret korrekt - og som tidligere nævnt, skal der være uhindret adgang til en hastighedsmåler. Derfor har man samlet de funktioner i det indvendige bakspejl. Det giver et sikkert og komfortabelt overblik, så man holder sig orienteret om både køreskoleelevens adfærd og trafikken samtidigt.

Spørgsmål til udstyr i en køreskolevogn

Har du spørgsmål til skolevognsudstyret eller til montering af f.eks. skolepedaler i en køreskolevogn, så kontakt os endelig. Vi er gerne behjælpelige med råd og vejledning angående det bedste køreskoleudstyr og montering af udstyr i køreskolebiler. Du finder vores kontaktoplysninger her.